Spelregels SJO Korendijk

Spelregels Jeugd SJO Korendijk

1)      Elke speler is op tijd aanwezig. Als je verhinderd bent voor een wedstrijd meld je je uiterlijk donderdagavond bij je leider af. Ook als je niet kunt trainen moet je je afmelden bij je trainer. Bedenk dat je je medespelers dupeert door te gemakkelijk af te melden.

2)      Niet alle teams zijn even groot qua aantal. Er kan daarom gevraagd worden om incidenteel een wedstrijd met een ander team mee te spelen. Dit om in geval van ziekte/blessures toch alle elftallen te kunnen laten spelen.

3)      In de winter is er beperkte trainingsruimte. Verstoor alstublieft niet de trainingen van andere teams door vroegtijdig het veld op te lopen. Na afloop van de training moeten  alle materialen weer terug op de daarvoor bestemde plaats gelegd worden.

4)      Na afloop van training en wedstrijd moet de kleedkamers netjes achter gelaten worden. Voetbalschoenen buiten schoonmaken en na douchen even de kleedkamer aanvegen. Bekertjes, flesjes etc in de prullenbak. Dit doen we ook als we op bezoek bij andere verenigingen zijn.

5)      Voor het wassen van de tenues wordt door de leiders een overzicht gemaakt. Hiermee worden de wasbeurten eerlijk verdeeld. Ruilen  in onderling overleg tussen de ouders.

6)      Accepteer de beslissingen van de scheidsrechter, de grensrechters en de trainers/leiders. Deze mensen zetten zich belangeloos in voor de jeugd en wij willen deze mensen graag behouden voor onze jeugd !!

7)      Wij rekenen op positieve ondersteuning van de teams door de ouders/verzorgers in thuis en uitwedstrijden.  Laat de opstelling en het technische/tactische gedeelte van de wedstrijd echter over aan de leiders/trainers. Indien u het niet eens bent met hun beslissingen ga dan op een respectvolle manier het gesprek aan met hen.

8)      Racisme, discriminatie, vandalisme, (seksuele) intimidatie, drugsgebruik en overmatig alcohol gebruik is verboden en zal niet worden geaccepteerd. Alcoholgebruik is voor jeugd onder 18 jaar verboden. Wangedrag zal worden bestraft en spelers kunnen na onderzoek door het bestuur worden geschorst. Deze straf staat los van eventueel door de KNVB opgelegde straffen. Bij diefstal zullen wij altijd aangifte doen bij de politie.

9)      Het bestuur is altijd aanspreekbaar voor kinderen en ouders. We kunnen echter niet altijd gelijk antwoord geven, maar we zullen er alles aan doen om eventuele problemen met elkaar op te lossen.

Bestuur SJO Korendijk

Facebook
Twitter
INSTAGRAM