Wijzigingen bestuur SJO Korendijk

Met de overgang naar een nieuw seizoen hebben we enigszins geruisloos afscheid genomen van twee zeer betrokken bestuursleden van de SJO Korendijk. Vanaf de start van SJO Korendijk waren zowel Hans de Groot als Arjan Smit op intensieve wijze betrokken bij het opzetten en besturen van de SJO Korendijk.

Hans de Groot

Dat Hans de Groot zou gaan stoppen was al eerder aangekondigd. Ook op de website van SJO Korendijk is hiervoor al eerder e.e.a. gepubliceerd. (klik hier). Na de benoeming van Arno den Boer als nieuwe voorzitter bleef Hans de Groot aan als bestuurslid. Hierdoor kon nog geruime tijd een beroep op hem kon worden gedaan. Eind vorig seizoen is Hans echter teruggetreden als bestuurslid en ook als trainer. Hans is vanaf dag één betrokken geweest bij totstandkoming van de SJO Korendijk. Sterker nog: vanuit NBSVV is Hans de Groot één van de grondleggers geweest van de huidige SJO.

Arjan Smit

Arjan Smit was actief in de functie van webmaster, penningmeester, ledenbeheerder en materiaalchef. Met recht een ware duizendpoot dus. Een vervanger zoeken in één persoon is dan ook behoorlijk lastig. De taken van Arjan zijn verdeeld over meerdere personen. Daarbij heeft Bart Wesdorp aangeboden de functie van webmaster op zich te nemen. Bart is voor velen geen onbekende. Binnen de SJO is hij al enige tijd actief als trainer en leider van JO09 en JO11. Namens het bestuur bedanken wij Bart alvast voor zijn bijdrage en wensen hem heel veel succes!

Voor zowel Hans als Arjan geldt: jullie bijdrage wordt door velen enorm gewaardeerd. Het was een genoegen om met jullie samen te werken. Zeer veel dank voor jullie tomeloze, enthousiaste en geduldige inzet in de afgelopen jaren en we hopen dat jullie met veel plezier terugkijken op de tijd bij de SJO Korendijk.

Het bestuur

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM