Uitslag en prijzen Grote Club Actie

 

Grote Clubactie 2017

Eindstand
Half november was de laatste mogelijkheid om Grote Clubactie loten te verkopen en om de boekjes te verwerken. Het is wel een opgave geweest voor kader en begeleiding van de teams om alles enthousiast te maken en te houden om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Mooi bedrag
Na een verkoopsessie van 8 weken kan ik zeggen dat we het er best goed hebben afgebracht. Het officiële bedrag wordt in de 3e week van december bekend, maar dat we de €. 3.000,00 zijn gepasseerd staat vast.
Mooi bedrag wat we met z’n allen hebben opgehaald voor onze eigen vereniging. Geld wat allemaal weer ten goede komt aan onze spelers van de SJO Korendijk

Jammer
Helaas zijn er onder onze voetballertjes ook leden/ouders die het belang van het verkopen van de loten niet inzien. Het is jammer dat er boekjes leeg ingeleverd worden of dat men zegt dat ze kwijt zijn. Je zou zeggen dat als je weet dat alle opgehaalde euries ten goede komen van jezelf en je sport je een stapje harder zou lopen.

Gelukkig
Het overgrote deel van onze spelers heeft het belang echter wel ingezien en dat heeft tot het mooie bedrag geleidt. 80% van alle spelers en leiders hebben hun best gedaan om loten te verkopen. De één wat meer dan de ander, maar al deze kinderen verdienen een dikke pluim.

Prijzen
Met de verkoop van de loten waren er ook nog mooie prijzen te winnen door de spelers zelf, maar ook per team.
De ongeveer 1300 verkochte loten zijn door 131 verkopers aan de man gebracht. Gemiddeld is dat 9/10 loten per persoon. Hartstikke knap. Natuurlijk hebben we drie verkopers die wel heel goed hun best hebben gedaan.

Degene met de meest verkochte loten worden hieronder vermeld en kunnen hun gewonnen prijs de komende weken tegemoet zien.

1e plaats met 79 verkochte loten is Jaydon van Groot-Battave. Hij heeft het video gamespel FIFA 18 en een waardebon van KLUPP gewonnen.

2e plaats met 44 verkochte loten is Rebecca van Bergeijk. Zij krijgt een waardebon van KLUPP en wedstrijdbal met handtekeningen van alle 1e elftalspelers.

3e plaats met 34 verkochte loten is Milan Bestebreur. Hij heeft de KLUPP wedstrijdbal met handtekeningen van alle 1e elftalspelers gewonnen.

Teamprijzen
Voor het team wat gemiddeld de meeste loten verkocht was er een Freestyle voetbalclinic verzorgd door Laura Dekker te winnen. Dit was wel een rekensommetje. Hoe meer spelers van je eigen team er loten hadden verkocht, hoe meer kans je zou maken op deze prachtige prijs.

Het team wat de meeste loten heeft verkocht was de JO17-1 (B1). Zij verkochten gezamenlijk 158 loten. Alle spelers van dit team hebben loten verkocht. Gemiddeld kwamen zij aan 12,15 lot per persoon.

Trainers en leiders
Ook hebben onze leiders en trainers hun best gedaan. Niet allemaal, maar wel een aantal zijn actief geweest met de verkoop van de loten. Ook voor deze groep hebben we een prijs in het leven geroepen.

Het is de 1e keer dat de meestelotenverkochtdoordetrainerofleider wisseltrofee zal worden uitgereikt. Dit jaar gaat deze prachtige wisselbokaal naar ARNO KIEVIT.

In de komende weken zal hij de trofee uitgereikt krijgen uit handen van de Grote Clubactie commissie

Trots
We kunnen best trots zijn op onszelf. We hebben er met z’n allen een groot succes van gemaakt, maar we hebben ook laten zien dat we een echte vereniging aan het worden zijn. Met elkaar en voor elkaar kunnen we ver komen, dat is nu wel bewezen.

Besteding
De netto opbrengst zal voor een groot deel worden besteed aan het voetbalkamp. Door deze opbrengst kunnen we de inschrijfkosten voor dit evenement erg laag houden. Verder zullen er trainingsspullen, activiteiten enz. van worden bekostigd. Mooi om te weten dat elke opgehaalde euro weer naar onze eigen jeugd terugvloeit.

Bedankt
Rest alleen nog iedereen die zich heeft hard gemaakt om dit jaar de GCA een succes te maken te bedanken voor jullie inzet.

Forza SJO Korendijk

Share
Facebook
Twitter