Trainingsclinic Cees Molendijk na winterstop hervat.

Maandag 25 november. Na een regenachtige periode werd Nieuw-Beijerland eindelijk weer eens getrakteerd op een heerlijke, frisse herfstavond. Op het trainingsveld is Cees Molendijk al vroeg in de weer met een grote hoeveelheid pionnen. Dit alles ter voorbereiding op de zoveelste groepstraining van dit jaar. Een hoge opkomst werd verwacht, dus het “trainingsparcours” moest in omvang toenemen.

Die verwachting werd werkelijkheid. Ruim 40 SJO jeugdleden (JO09, JO10 en JO11) meldden zich op Sportpark De Kreek om te genieten van de inmiddels bekende trainingsclinic. Nieuw-Beijerland “en omstreken” werd om half zeven getrakteerd op het onwaarschijnlijk schelle fluitsignaal van trainer Molendijk. Inmiddels traditiegetrouw het startsein van de clinic.

Na een aantal heerlijke oefeningen werd de clinic dit keer afgesloten met een grote partij. Met deze partij kwam tevens een einde aan de clinics van dit jaar. Om 20.00 uur maakte Cees een einde aan de training met een zowaar nog doordringender fluitsignaal dan waarmee hij de avond startte. Gezien het enthousiasme van de deelnemers en de hoeveelheid trainers en begeleiders zal de “Clinic van Cees” na de winterstop zeer zeker een vervolg krijgen.

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM