Jonger Oranje Talentendag met Sparta Rotterdam

Op donderdag 2 mei 2019, in de meivakantie, vindt de Jonger Oranje Talentendag met Sparta Rotterdam plaats bij voetbalvereniging SHO in Oud-Beijerland. Je beleeft als deelnemer een fantastische voetbaldag, waarbij je heel veel wedstrijdjes speelt en ook nog eens kans maakt om gescout te worden door de Rotterdammers.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling). Je speelt een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt, je maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en je wordt bekeken en beoordeeld door scouts van Sparta Rotterdam. Je krijgt de kans om jouw droom te verwezenlijken: gescout worden door de Kasteelclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Zuid-Holland’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 (2011, 2012 en 2013), Onder 11 (2009 en 2010) en Onder 13 (2007 en 2008). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen AZ, Liverpool en Borussia Dortmund.

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl

Wat:Jonger Oranje Talentendag i.s.m. Sparta Rotterdam
Wanneer: 
Donderdag 2 mei 2019
Hoe laat:9.45 – 15.00 uur
Kosten: €26,95
Waar:vv SHO, Langeweg 18, 3262 LE Oud-Beijerland
Voor wie: Spelers (jongens en meisjes) geboren tussen 2007 en 2013

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM