JO12-1 KAMPIOEN seizoen 2018/2019!!

……….en toen was er opeens het besef dat we wel eens 1e zouden kunnen worden in deze tweede helft van de competitie, zeker toen we wonnen van de club die eerste stond N.S.V.V.
Maar door het verlies vroeg in de competitie tegen hetzelfde N.S.V.V. hadden we dit niet geheel zelf in de hand.

Het zou ook afhangen van de wedstrijd twee weken geleden tussen SHO en N.S.V.V. op Oud Beijerland. Dany had het idee om met het team te gaan kijken naar deze wedstrijd en hoe gek het ook klinkt waren we deze keer voor SHO, want als die wonnen zou het voor ons goed uitpakken.
Helaas won N.S.V.V. met 1-2 en dat gaf als resultaat dat we op doelsaldo (2) de eerste plaats behielden.

Dus volgde er een lange week naar zaterdag de 18e waar we thuis op Goudswaard tegen Spijkenisse moesten spelen.
Wij spelers/leiders hebben de hele week in spanning gezeten voor deze wedstrijd, mede doordat N.S.V.V. tegen (ook zaterdag, half uur later) Hellevoetsluis speelde.
En toen was het zover de wedstrijd, het eerste kwartier liep het niet geheel vlekkeloos en was het scoren niet gelukt. Maar toen viel het eerste doelpunt en volgde er nog 5 voor de rust.
Met 6-0 de rust in, maar we waren nog niet gerust want bij N.SV.V. stond het inmiddels 2-0.

Na de rust werd er (nog) beter gespeeld door onze Jongens en Dame en kwamen er nog 4 doelpunten bij. Maar N.S.V.V. moest nog een half uur spelen……, Gelukkig hadden we insite informatie van Peter van der Sluijs die een directe lijn had met N.S.V.V. dus konden we volgen hoe het daar verliep.

De spanning steeg toen ook het doelsaldo steeg in de wedstrijd van N.S.V.V. althans bij de ouders en leiders van de J0-12, de spelers zelf hadden besloten om nog verder te voetballen tegen elkaar.
Gelukkig kwam N.S.V.V. niet verder dan 8-0 en dus, toen het verlossende telefoontje kwam, konden de spelers gaan feesten.

Na de team foto op het veld met schaal en confetti, en champagne ging het feest verder in de kleedkamer waar de trainer met de spelers gekleed onder de douche ging, zoals hij eerder gezegd had als ze kampioen zouden worden.


Iedereen die gisteren bij de wedstrijd was bedankt voor de support, en felicitaties.
Op naar de volgende wedstrijd voor de H.W bokaal, ( je raad het al) tegen N.S.V.V.


Groeten,
Dany en Edwin (leiders/trainers JO12-1)

Namens het SJO Bestuur gefeliciteerd leiders/trainers en spelers van JO-012

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM