Hoeksche Waard Bokaal start op 1-4-2019

Maandag 1 april is de start van de Hoeksche Waard bokaal. Nadat we begin van het jaar de loting hebben gedaan is het nu eindelijk zo ver dat we van start kunnen gaan.

Er is nog 1 wijziging doorgevoerd in de JO-10 competitie maar voor de rest is alles in takt gebleven. Nu mogen de verschillende teams aan de slag om te laten zien wat ze kunnen.

Nog een paar aandachtspunten:

  • Zorg er met elkaar voor dat alle leiders op de hoogte zijn van de reglementen. Deze kan je terugvinden op de website van NBSVV: www.nbsvv.nl. Hier staan ook alle schema’s
  • Verschuivingen mogen in onderling overleg worden doorgevoerd maar zorg wel dat deze aan ons worden doorgegeven.
  • Het is van belang dat er direct na de wedstrijd een e-mail wordt gestuurd naar onze wedstrijdsecretaris (Maarten Molenaar). Hij zal jullie ook nog rechtstreeks een e-mail sturen.
  • Alle communicatie bij voorkeur per e-mail.
  • Als er dringende vragen zijn, dan graag een persoonlijke app naar Maarten of naar mij (Peter v.d. Sluijs). Graag dan aangeven wat de vraag is. Dan kunnen wij inschatten hoe snel wij reageren.

We zullen er alles aan doen om de uitslagen z.s.m. te verwerken op de website.

We missen een groot aantal bekers. Ik wil er naartoe werken dat we deze begin april allemaal in ons bezit hebben. Graag dus op de vereniging navragen welke er nog in bezit zijn en zorgen dat deze worden afgegeven in Nieuw-Beijerland.

Veel plezier de komende tijd. Laten er een mooi toernooi van maken.

Met vriendelijke groet,
Namens organisatie Hoeksche Waard bokaal 2019

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM