Grote Club Actie levert ruim 2.400 euro op!

“Met enthousiasme en een goed verhaal kom je een heel eind”. Met deze tactiek hebben veel van onze leden zich de afgelopen maanden vol overgave gestort op de lotenverkoop van de Grote Club Actie. En niet zonder resultaat. Onlangs ontving SJO Korendijk voorzitter Arno den Boer een cheque t.w.v. € 2.407,20. Een meer dan welkome aanvulling op de clubkas.

Tegelijk kan worden vastgesteld dat de opbrengst van dit jaar significant minder is dan voorgaande jaren, Een direct verklaring is daar niet voor. Wel kan worden vastgesteld dat er een opvallend groot aantal boekjes is ingeleverd zonder ook maar een lot te verkopen. En dat is jammer, aangezien de club een bijdrage vanuit de Grote Club Actie meer dan goed kan gebruiken. Zeker met het naderende voetbalkamp in 2020. Maar daarover later meer.

Traditiegetrouw wordt er ook dit jaar weer een aantal prijzen beschikbaar gesteld aan de spelers die de meeste loten aan de man/vrouw wisten te brengen. De Top-3 van dit jaar verkocht samen maar liefst 118 loten. Een ware superprestatie!

Top-3 2019

  1. | 46 loten verkocht | Jaydon van Groot-Battavé (JO19)
  2. | 44 loten verkocht | Rebecca van Bergeijk (JO15)
  3. | 28 loten verkocht |Tian de Bruijne (JO8)

Bovenstaande prijswinnaars ontvangen binnenkort persoonlijk bericht. Proficiat!

En dan is er nog de teamprijs. Deze prijs gaat naar het team dat, gemiddeld per persoon, het grootste aantal loten wist te verkopen. Met een gemiddeld aantal van 17,3 verkochte loten per speler mag de JO8 dit jaar, volkomen terecht, plaatsnemen op de hoogste trede van het ereschavot. Zij mogen binnenkort gezellig met elkaar gaan bowlen. Van harte gefeliciteerd en veel plezier toegewenst!

Wij willen alle leden bedanken voor zijn of haar inzet. Uiteraard zullen we in 2020 weer deelnemen aan de Grote Club Actie. Zullen we dan met elkaar gewoon gaan voor een opbrengst van € 3.000? Een nobel streven…

Met sportieve groet,

Bestuur SJO Korendijk

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM