Berichtgeving VOORLOPIGE indeling seizoen 2019-2020

Beste jeugdleden en ouders,

Met dit bericht willen wij jullie informeren over de indeling van de SJO Korendijk teams voor seizoen 2019-2020. Onze Technisch Jeugd Coördinator, Ron Ravel, heeft in overleg met de technische commissie de VOORLOPIGE teamindeling gemaakt.

Uiteraard is het ieder jaar weer een heel gepuzzel en is er ook dit jaar weer getracht, met de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de betreffende leeftijdsgroepen, om een, voor iedereen, zo goed mogelijk indeling te maken. Ons realiserend dat een perfecte indeling niet bestaat en er altijd situaties zullen blijven bestaan die niet helemaal ideaal zijn. Hiervoor vragen we uw begrip.

Na het publiceren van deze VOORLOPIGE teamindeling kunnen wij ons voorstellen dat u hierover vragen en/of opmerkingen heeft. De technische commissie organiseert op 25 juni vanaf 20:00 uur te Nieuw-Beijerland 10 minuten gesprekken waarin u uw vragen kunt stellen en uw opmerkingen kunt plaatsen.

Om in aanmerking te komen voor een 10 minuten gesprek, willen wij u vragen om uiterlijk op 18 juni a.s.een e-mail te sturen aan info@sjo-korendijk.nl waarin u onderstaande zaken vermeld:

Naam ouder:

Naam kind:

Huidig team:

Vraag/Opmerking:

 

Berichten zonder vraag/opmerking zullen niet in behandeling worden genomen. Naar aanleiding van de inschrijvingen zullen wij u de tijd doorgeven waarop wij u dan op 25 juni verwachten. (Met die planning willen wij voorkomen dat mensen te lang moeten wachten).

Op basis van de uitkomsten van de gesprekken wordt, indien nodig, een 2e voorlopige teamindeling gemaakt. Vervolgens gaan we de bekerrondes in. Aan iedere speler die vindt dat hij nog niet goed is ingedeeld bieden we de uitdaging dat hij of zij in de bekerrondes laat zien, dat we het bij het verkeerde eind hebben gehad.

Tot slot kunt u er vanuit gaan dat wij met de meeste zorgvuldigheid deze indeling hebben gemaakt, maar dat het bij uitzondering mogelijk is dat wij wellicht iemand hebben gemist. Neemt ons dit niet kwalijk, maar bericht ons zo spoedig mogelijk.

Hieronder treft u de VOORLOPIGE indeling aan:

Download (PDF, 167KB)

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM