Verslag en foto’s trainingsweekend SJO Korendijk JO19-1

In het weekend van 26 t/m 28 januari zijn wij als JO19-1 elftal een weekend weg geweest naar Ellemeet wat in Zeeland ligt.

Bekijk hier de foto’s van ons trainingsweekend.

We verbleven hier in een grote groepsaccommodatie, vlakbij het strand. Op vrijdagmiddag zijn we zelf in groepjes naar Zeeland vertrokken. Toen iedereen eenmaal aangekomen was, zich gesetteld had en een hapje en drankje had genomen, zijn de taken verdeeld, sommige gingen naar de patatzaak en de rest zorgde er weer voor dat de tafel gedekt werd. Toen we uiteindelijk klaar waren met eten, hebben we een groepsspel gedaan en voor de rest is de avond relaxt afgesloten, met een potje darten of FIFA.

Op zaterdagmorgen hebben we eerst met z’n allen goed ontbeten, om daarna richting het strand te vertrekken. Hier hebben we eerst een goede warming-up gedaan langs de zee, om vervolgens een conditie test te doen in de duinen. Ten slotte hebben we afgesloten met een pot voetbal op het strand. Hierna zijn we teruggegaan naar het vakantiepark. Onderweg was genoeg tijd om uit te rusten, want eenmaal terug stond er een shuttle run test op ons te wachten. Hierna hebben we nog een late lunch genuttigd om de middag af te sluiten met ouderwets touwtrekken en zak lopen. Als avondeten hebben gegourmet. De avond is afgesloten met een FIFA toernooi.

Op zondagmorgen hebben we op tijd ontbeten om vervolgens in te pakken en richting Port Zélande te gaan om hier te gaan zwemmen en het weekend af te sluiten. We kijken terug op een gezellig en sportief weekend.

verslag door Niels Hokke

Share
Facebook
Twitter