VOORLOPIGE teamindeling seizoen 2018-2019

Beste jeugdleden en ouders,

Met dit bericht willen we u informeren over de indeling van de SJO Korendijk teams voor seizoen 2018-2019. Onze Technisch Jeugd Coördinator, Ron Ravel heeft het afgelopen seizoen gebruikt om zoveel mogelijk teams en spelers te leren kennen, te beoordelen en in te delen voor seizoen 2018-2019. Op basis hiervan is de VOORLOPIGE teamindeling gemaakt. Deze is in een jeugdleidersvergadering op 22 mei 2017 met alle jeugdleiders en trainers besproken. De input van deze vergadering is gebruikt om de laatste mutaties in de teams door te voeren. Bij deze indeling zijn we overigens uitgegaan van alle beschikbare jeugdspelers van de drie hoofdverenigingen (Goudswaardse Boys, NBSVV en SV Piershil).

Vervolgens is er getracht, met de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de betreffende leeftijdsgroepen, om een, voor iedereen, zo goed mogelijk indeling te maken. Ons realiserend dat een perfecte indeling niet bestaat en er altijd situaties zullen blijven bestaan die niet helemaal ideaal zijn. Hiervoor vragen we uw begrip. Zo zullen er onder meer een paar JO17-1 spelers nog moeten doorschuiven naar de JO19-1. Wie dat zijn,  zal aan het begin van komend seizoen worden bepaald.

Na het publiceren van deze VOORLOPIGE teamindeling kunnen wij ons voorstellen dat u hierover vragen en/of opmerkingen heeft. Een delegatie van het SJO bestuur organiseert op 26 juni vanaf 20:00 uur te Nieuw-Beijerland 10 minuten gesprekken waarin u uw vragen kunt stellen en uw opmerkingen kunt plaatsen.

Om in aanmerking te komen voor een 10 minuten gesprek, willen wij u vragen een e-mail te sturen aan info@sjo-korendijk.nl waarin u onderstaande zaken vermeld:

Naam ouder:

Naam kind:

Huidig team:

Vraag/Opmerking:

Berichten zonder vraag/opmerking zullen niet in behandeling worden genomen. Naar aanleiding van de inschrijvingen zullen wij u de tijd doorgeven waarop wij u dan op 26 juni verwachten. (Met die planning willen wij voorkomen dat mensen te lang moeten wachten).

Op basis van de uitkomsten van de gesprekken wordt, indien nodig, een 2e voorlopige teamindeling gemaakt. Vervolgens gaan we de bekerrondes in. Aan iedere speler die vindt dat hij nog niet goed is ingedeeld bieden we de uitdaging dat hij of zij in de bekerrondes laat zien, dat we het bij het verkeerde eind hebben gehad.

Hieronder treft u de voorlopige indeling aan:

Download (PDF, 146KB)

Share
Facebook
Twitter