Vacature SJO Korendijk – Trainer/Leider voor SJO Korendijk JO19-1

SJO Korendijk bestaat uit de samenwerkende jeugdorganisaties van de voetbalclubs, NBSVV, Piershil en Goudswaardse Boys. Er was reeds een SJO Goudswaard- Piershil, en deze is twee seizoenen geleden samengegaan met de jeugdafdeling van NBSVV. De nieuwe SJO kent in totaal 180 jeugdleden en kent een solide organisatie van vrijwilligers die ervoor zorgen dat voor de jeugdleden plezier en prestatie op ieders niveau hand in hand gaan.

Waar is SJO Korendijk naar op zoek?

Om de overgang van de junioren naar de senioren zo soepel mogelijk te laten verlopen en de spelers van de JO19 een leuke laatste periode in de junioren te bieden, is SJO Korendijk per komend seizoen 2018-2019 op zoek naar een:

Trainer / Leider voor SJO Korendijk JO 19-1 (m/v) voor A junioren

Wat houdt de functie in?

Het trainen, begeleiden, ondersteunen en motiveren van de spelers van JO 19-1 voetbaltechnisch en voetbal tactisch gebied, met als doel deze spelers optimaal op te leiden en voor te bereiden op de seniorenvoetbal. Wij verwachten dat de trainer/ leider ongeveer 6-8 uur per week zal besteden aan zijn of haar werkzaamheden.

Doel

Is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de spelers van zijn team en een goede doorstroming van de spelers naar senioren.

Taken:

  1. Verbetert de kwaliteit van zijn spelers in zijn team op voetbalgebied.
  2. Bereidt trainingen grondig (en op schrift) voor op basis van de wedstrijdanalyses.
  3. Houdt voorafgaand aan de wedstrijd een duidelijke wedstrijdbespreking.
  4. Coacht en begeleidt zijn spelers tijdens wedstrijden.
  5. Volgt nauwlettend de vorderingen van de speler/speelster en communiceert dit naar Technische Jeugd Coördinator.
  6. Zorgt voor een goede doorstroming van de spelers/speelsters.
  7. Draagt het beleid van SJO Korendijk positief uit.
  8. Draagt zorg voor een goede opvoeding van jeugdspelers. Te denken valt aan gedrag, taalgebruik, het niet dragen van sierraden tijdens training/wedstrijd, het dragen van scheenbeschermers tijdens training/wedstrijd ter voorkoming van blessures, etc.

Wat biedt SJO Korendijk jou?

Een uitdagende job (urenbesteding in overleg, we gaan uit van gemiddeld 6-10 uur per week) als trainer/leider van het vlaggenschip van de  jongste en leukste SJO van Nederland, met ingang van het seizoen 2018-2019. Uiteraard staat hier een passende vergoeding tegenover.

Voor reacties en/of meer informatie kun je contact opnemen met SJO Korendijk, dhr. Hans de Groot of Henk Gennissen via e-mail info@sjo-korendijk.nl.

Een schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op info@sjo-korendijk.nl. en op het adres: SJO Korendijk, t.a.v. de heer H. Gennissen, Karnmolen 8, 3267 BL Goudswaard.

Share
Facebook
Twitter