SJO Korendijk voetbalplaatjesboek actie bij Plus Supermarkt gestart!

Maandag 6 mei as. gaat de voetbalplaatjes actie bij de Plus Supermarkt in Nieuw-Beijerland van start. De fotografen hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om alle 145 spelers vast te leggen en de interviewster heeft diverse memorabele vrijwilligers gesproken. Ook de drukker, ontwerper en de PLUS Supermarkt hebben hard gewerkt om de actie op touw te zetten. Het heeft uiteindelijk geresulteerd in een prachtig voetbalplaatjesboek, waar naar verwachting veel animo voor zal zijn. 

Vanuit SJO Korendijk zijn we Mario en Annet heel dankbaar voor het initiatief voor deze mooie actie. Naast deze leuke actie, sponsoren Mario en Annet als vele jaren de jeugd van NBSVV en later ook de jeugd van de SJO Korendijk. Het sparen van voetbalplaatjes doet ons met veel plezier terug denken aan onze eigen jeugd. Vooral het openen van een nieuw pakje en kijken of je favoriete speler er bij zat, was spannend. De nummers die ontbraken en die je dubbel had werden op lijstjes gezet en hele middagen werden besteed aan het ruilen om zo de ontbrekende plaatjes te kunnen bemachtigen. Ik zie de spelertjes al in de rij staan om de klanten bij naar buiten gaan te vragen om de plaatjes!

Vanaf maandag 6 mei as. krijgt iedere klant van de Plus supermarkt bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een zakje voetbalplaatjes. Vanaf zaterdag 11 mei as. om 12:00 uur zal er voor iedere speler een voetbalboek klaar liggen in de winkel. 

Wij kijken uit naar deze onvergetelijke actie voor de jeugdspelers van de SJO Korendijk. Naast Mario en Annet willen we ook de fotografen Aat en de gebroeders Schilperoort, interviewster Lindemarie Sneep, van Lindemarie mediabureau en onze sponsoren bedanken, zij waren onmisbaar voor dit plaatjesboek. Allemaal super bedankt allemaal!

Veel spaarplezier allemaal!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur SJO Korendijk, Ivo van Alphen

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM