Meiden van SJO Korendijk mascotte bij vrouwenvoetbalwedstrijd Excelsior / Barendrecht tegen Ajax

Op vrijdagavond 14 december as. speelt Excelsior/Barendrecht vrouwen tegen de vrouwen van AJAX en zullen 13 meiden uit de JO11 en JO13 samen met de speelsters van Excelsior/Barendrecht en Ajax het veld op lopen als mascotte. Daarna kunnen de speelsters samen met hun ouders en begeleiders gratis de wedstrijd bijwonen. 

De wedstrijd begint om 19.30 uur en wordt gespeeld in het van Dongen en de Roo stadion in Rotterdam. Dit evenement organiseert Excelsior voor haar samenwerkingspartners, hetgeen N.B.S.V.V. vorig jaar is geworden.

De volgende speelsters gaan de line-up verzorgen: Arie van der Velde / Lotte van der Velde /  Lindie van Gijzen / Meike Nobel / Lois Brussen / Julia de Waard / Isis de Ronde / Rebecca van Bergeijk / Isa Westerweele / Michelle Bruinenberg / Yara van der Waal / Lizzy Bruinenberg / Lola de Graaf

Bij Excelsior / Barendrecht komen de meiden een oude bekende tegen: Zoï van de Ven begon op vijfjarige leeftijd met voetballen bij NBSVV. Via VV Spijkenisse en diverse oranje selectieteams werd zij op veertienjarige leeftijd gescout door FC Twente. Zij speelde één seizoen in de Topklasse met Jong FC Twente en daarna twee jaar voor FC Twente Vrouwen. Met Twente behaalde ze het landskampioenschap, won de KNVB beker en nam deel aan de Champions League.

We wensen de meiden en de ouders veel plezier!

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM