JO19 HEEFT NIEUWE HOOFDTRAINER!

Heugelijk nieuws, het is ons gelukt om een nieuwe hoofdtrainer voor onze JO19-01 aan te stellen. Na het aangekondigde vertrek van Hans de Groot, die al jaren bij de SJO Korendijk onder meer als trainer/leider actief is geweest en afgelopen seizoen ook trainer/leider van onze JO19-01 is geweest, vond Hans het belangrijk dat er een nieuw gezicht voor de groep kwam te staan. Dit nieuwe gezicht hebben wij nu gevonden in de zeer gedreven Antonio Neto. Antonio is een inwoner van Piershil en heeft afgelopen seizoen ook een leidende rol gespeeld in het eerste elftal van Piershil. Daarvoor heeft hij bij verschillende verenigingen in de eerste klasse en hoofdklasse gevoetbald. Antonio heeft nu een eigen voetbalschool en is dagelijks met voetbal bezig. Ondanks zijn nog jonge leeftijd (30 jaar) heeft hij al ruime ervaring in het trainen van pupillen en jeugdelftallen. Hij heeft zelfs al twee jaar ervaring bij een JO19 team op hoofdklasse niveau. Kortom, een ideale kandidaat om hoofdtrainer te worden bij onze JO19-01.

Daarnaast zijn wij zeer blij met het feit dat Peter Bergeijk hem dit seizoen wil assisteren en Marijn van der Zijde ook zijn steentje binnen de staf zal bijdragen. Dit maakt dat wij ook voor de JO19-01 nu een volwaardige staf bij elkaar hebben zodat deze spelers geholpen kunnen worden in hun ontwikkeling.

Wij danken Hans de Groot hartelijk voor zijn bewezen diensten en wensen de nieuwe staf veel plezier en succes voor aankomend seizoen.

Het bestuur van SJO Korendijk

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM