Jeugd Voetbalkamp 2020 geannuleerd

Het Corona virus heeft onze maatschappij behoorlijk ontregeld. De horeca heeft de deuren moeten sluiten, een groot aantal winkels is dicht en het bezoeken van familie en vrienden is nagenoeg onmogelijk. In de ziekenhuizen doen medisch specialisten er alles aan om onze gezondheid te waarborgen. De social distance is inmiddels behoorlijk ingeburgerd, iets dat direct haar uitwerking heeft op het verenigingsleven. De complexen “van de SJO” liggen er verlaten bij terwijl de jeugd staat te trappelen om een balletje te trappen. Met dank aan de mensen van de werkersploeg is het maaien van de velden zo ongeveer het enige dat nog op de terreinen gebeurd.

De media berichten inmiddels iets positiever over de beheersing van het Corona virus. Laten we hopen dat deze trend zich de komende tijd doorzet zodat we de maatschappij, zoals we die tot voorkort kenden, geleidelijk aan weer terug kunnen krijgen. Niets is echter zeker. Het zal u dan ook niet verbazen dat we, gezien alle onzekerheid, hebben besloten het Jeugd Voetbalkamp 2020 te annuleren. Dat spijt ons, maar een voetbalkamp zou, nu en in de nabije toekomst, volstrekt onverantwoord zijn.

We begrijpen de teleurstelling van onze jeugdleden. Na het staken van de trainingen en wedstrijden is dit het volgende dat hen ontnomen wordt. We rekenen echter op een ieders begrip. De jeugdleden die zich hebben ingeschreven voor deelname aan het Jeugd Voetbalkamp 2020 ontvangen binnenkort een e-mail met meer informatie.

Voor nu wensen wij iedereen veel gezondheid en voorspoed toe.

Met sportieve groet,
Namens de Jeugd Voetbalkamp Commissie


Bart Wesdorp

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM