Henk Gennissen neemt afscheid van SJO Korendijk

Een voetbalman in hart en nieren. Zo mag Henk Gennissen met recht worden genoemd. Maar ook een man met uitstekende organisatorische en bestuurlijke vaardigheden. Punctueel, gedreven en in het bezit van een fikse dosis doorzettingsvermogen. Helaas gaat Gennissen SJO Korendijk verlaten.
 
Sinds de oprichting van de eerste SJO in de gemeente Korendijk in 2013 was Henk Gennissen een vaste waarde in het bestuur. De functie van secretaris was hem op het lijf geschreven. Maar liefst zeven jaar kon de Samenwerkende Jeugd Organisatie Korendijk bouwen op de expertise van Gennissen. Niet alleen als secretaris, maar ook als duizendpoot als het aankwam op diverse andere (organisatorische) zaken. Daarnaast konden door de jaren heen meerdere teams op hem bouwen als fanatiek trainer en leider. Een vrijwilliger “volgens het boekje” zoals dat zo mooi heet.
 
Begin dit jaar heeft Henk besloten de functie van secretaris te beëindigen en daarmee een punt te zetten achter zijn bestuurlijke carrière bij onze jeugdafdeling. Een keuze die het bestuur enerzijds betreurt, anderzijds respecteert. We kunnen tenslotte terugkijken op een prettige en sportieve samenwerking.
 
Onlangs bracht voorzitter Arno den Boer een bezoek aan Henk Gennissen om hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de jeugd. Wij wensen Henk het allerbeste toe, op zowel persoonlijk als sportief vlak.
 
Bestuur SJO Korendijk

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM