Grote Clubactie van start

Onlangs hebben alle leden van de SJO Korendijk een lotenboekje ontvangen van de Grote Clubactie. Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Zij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de lotenverkopende clubs gaat. Dat deze actie de afgelopen jaren voor de SJO Korendijk niet zonder resultaat was zal bekend zijn. Vorig jaar werd een opbrengst gerealiseerd van ruim 3.100 euro. Een meer dan welkome aanvulling van de clubkas!

In de wandelgangen hebben we al vernomen dat een groot aantal leden zich vol overgave heeft gestort op het verkopen van de loten. En met succes. De eerste volle boekjes zijn al ingeleverd en de echte fanatiekelingen gaan onverminderd door met het verkopen van de volgende bundel loten. Naar het schijnt leiden ook hier meerdere wegen naar Rome. Zo verkoopt de één de loten fluitend door simpelweg aan te bellen bij willekeurige voordeuren. Maar ook verjaardagen van familie of vrienden schijnen het goed te doen. Hoe? Door gewoon na de taart of tijdens de borrel het boekje bij alle aanwezigen onder de neus te schuiven. Een gouden regel is er dus niet, maar met een enthousiast verhaal kom je een heel eind…

Leuke prijzen te winnen

Evenals voorgaande jaren is er een drietal prijzen te winnen door de personen die het grootste aantal loten hebben verkocht.

1e Prijs: FIFA20

2e Prijs: Klupp trainingspak (kleur naar keuze)

3e Prijs: Klupp wedstrijdbal

Naast de individuele prijzen is er ook nog teamprijs. Hierbij gaat het om het gemiddeld aantal loten per speler. Het best presterende team wordt dit jaar getrakteerd op een uurtje bowlen inclusief een consumptie.

Volle lotenboekjes kunnen worden ingeleverd bij je trainer en/of leider. Ook kun je bij hen terecht voor een nieuw boekje.

Laten we ernaar streven het succes van vorig jaar te evenaren. Heel veel succes allemaal!


 

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM