Finaledagen Hoeksche Waardse bokalen

Op een zonovergoten sportpark ‘De Kreek’ in Nieuw-Beijerland zijn afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag de finales van de 38ste editie van de Hoeksche Waard bokaal afgewerkt. Dit jaar was het de buurt aan N.B.S.V.V. om de organisatie voor het toernooi te verzorgen. Een mooi evenement in het jaar dat zij haar 70-jarig jubileum viert. Doordat de accommodatie niet groot is, moest de commissie creatieve oplossingen verzinnen om iedereen een perfecte finaledag te kunnen geven. Met name de kleedkamers was een uitdaging en hebben we opgelost door alle teams hun spullen op karren van Bakkerij Dam te stallen bij de kleedruimtes. Verder was er een strakke planning voor de wedstrijden om zo alles te kunnen laten spelen. De leiding van de wedstrijden was in handen van de Hoeksche Waardse scheidsrechterscommisie, waar wij hun zeer dankbaar voor zijn. Na elke gewonnen bokaal werden de winnaars getrakteerd deunen van de Snollebollekes en Queen door DJ Bart en gingen de kampioenen al springend van het podium af. Met de vele vrijwilligers in de kantine en rondom de velden zijn de finaledagen goed en gezellig verlopen en hebben we als kleine vereniging maar mooi laten zien dat we met zijn allen tot veel in staat zijn!

In totaal zijn er 23 bokalen in verschillende leeftijdsklassen uitgereikt, waarbij elke bokaal vernoemd is naar een held van de verschillende verenigingen uit de Hoeksche Waard. Zo werd bij de jeugd onder de 19 jaar, SHO de winnaar van de Arie Vermaas bokaal, de meiden onder 19 pakten de Walter vd Hoogen bokaal en ging de jeugd van ‘s Gravendeel aan de haal met de Troeleman trofee. Onze eigen JO11 (gewonnen van NSVV) en JO13 (gewonnen van ‘s Gravendeel) wonnen beide een runner-up bokaal. Helaas wist de JO12 de bokaal niet te winnen, zij verloren van NSVV. 

Wij kijken terug op een mooi toernooi en bedanken graag alle betrokkenen. Volgend jaar is de organisatie in handen van SSS dat dan haar 100 jarig bestaan viert.

Share
Facebook
Twitter
INSTAGRAM