Extra hoofdprijzen voor Grote Clubactie

Op 16 September 2017 is de verkoop van de grote clubactie loten weer gestart.

Van de verkoopprijs €. 3,00 van deze loten gaat er netto €. 2,40 per lot naar de jeugdclubkas. Hiervan kunnen wij trainingsspullen, keepershandschoenen, evenementen zoals sinterklaas, bbq en internationale toernooien financieren.

Dit jaar worden er bij SJO Korendijk drie prijzen uitgeloofd voor diegene die de meeste loten verkoopt. Als je lotenboekje vol is kan je een nieuwe krijgen bij de leden van het SJO bestuur. Om de verkoop verder te stimuleren worden er 2 extra hoofdprijzen beschikbaar gesteld naast de al genoemde 1e, 2e en 3e prijs: Voor degene die de meeste loten verkoopt heeft KLUPP 3 prijzen beschikbaar gesteld. 1e prijs is een KLUPP trainingspak 2e en 3e prijs zijn een wedstrijdbal.

De eerste extra hoofdprijs voor diegene die de meeste loten heeft verkocht. Fifa 18 voor de PS4 of andere consoles. Als je deze al hebt kun je een ander vergelijkbare game uitzoeken.

De tweede extra hoofdprijs voor het team dat de meest loten heeft verkocht: een voetbalclinic Freestyle Voetbal door Laura Dekker. Zij doet mee aan de NK, EK en WK op dit voetbalgebied. In 2014 werd ze zelfs europees kampioen op dit vlak. Hieronder een filmpje hierover op youtube en je kunt haar volgen op Instagram laurafreestyle_

Deze clinic wordt gehouden in de kerstvakantie.

Doe je best en lever je volle boekje voor 5 november 2017 in bij je trainer.

Share
Facebook
Twitter