Ron Ravel wordt de nieuwe Technisch Jeugd Coördinator van SJO Korendijk

Begin juli hebben Mervin Paton en SJO Korendijk besloten om niet met elkaar verder te gaan. Vanaf die tijd zijn we op zoek gegaan naar een goede vervanger voor Mervin. Die hebben we gevonden in de persoon van Ron Ravel.

Ron Ravel heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als jeugdtrainer bij o.a. Sparta, Spartaan’20, LMO en Bolnes. De laatste jaren heeft hij zich ingezet als Technisch Jeugd Coördinator wederom bij LMO en Bolnes. Bovendien is hij in het bezit van de benodigde KNVB diploma’s.

Het doel van Ron’s werkzaamheden zijn om het Jeugd Beleidsplan af te ronden en te gaan implementeren. Daarbij zal hij als vraagbaak en adviseur dienen voor de leiders en trainers van alle jeugdelftallen. Daarnaast wordt hij eindverantwoordelijk voor de teamindeling, zodra hij een goed beeld heeft van alle spelers in de betreffende teams. Om gestructureerd aan de slag te gaan, zal een schema worden opgesteld, waarbij voor ieder team duidelijk is, wanneer Ron bij hun wedstrijden of trainingen aanwezig zal zijn.

Wij, als bestuur, zijn erg blij met de komst van Ron bij SJO Korendijk en wensen hem veel succes!

Share
Facebook
Twitter