Afsluiting van het seizoen 2016/2017 op 25 mei 2017

Op 25 mei aanstaande zullen onze JO7 t/m JO13 strijden om de Hannes Bouman bokaal en onze JO15 t/m JO19 strijden om de SJO Korendijk bokaal.

Indeling teams Hannes Bouman bokaal

Indeling teams SJO Korendijk bokaal

We starten met de strijd om 12:00 uur op onze locatie te Goudswaard (Goudswaardse Boys). Alle begeleiders wordt verzocht rond half 12 aanwezig te zijn voor instructies/speluitleg. Er zijn 8 pupillenteams en 7 juniorenteams samengesteld die elk afzonderlijk een begeleider mee krijgen.  Er worden 8 spelletjes, voetbal gerelateerd, gespeeld en de scores worden door de begeleiders bijgehouden.

Rond 15:30 is de eindstand bekend en volgt de prijsuitreiking

Alle spelers krijgen consumptiebonnen voor patat, snack en 2 maal frisdrank. Verder is de frisdrank die dag tegen een gereduceerd tarief van 1 euro verkrijgbaar. Ook zal er  siroop staan waar de spelers  van kunnen drinken (gratis).

Op het trainingsveld zal een spring luchtkussen staan voor de kleintjes.

Vanaf 16:00 uur is er seizoen afsluiting  met de trainers, leiders, scheidsrechters, sponsoren en genodigden. Onder het genot van een hapje(BBQ) en een drankje zal het seizoen worden afgesloten. De partners van de trainers, leiders, scheidsrechters, sponsoren en genodigden zijn hierbij ook van harte welkom.

Hieronder de winnaar van de Hannes Bouman bokaal van vorige editie.

 

Share
Facebook
Twitter